HAAR & SCHOONHEID SINDS 1973
Gratis geschenk bij elke bestelling
Gratis levering vanaf € 50*

Innovatie is onze drijfveer bij BaBylissPRO en bepaalt alles wat we doen. Maar wat innovatie in de eerste plaats drijft, bent u! Een industrie vol hoogopgeleide en getalenteerde haarstyling professionals die vertrouwen op onze producten om de resultaten te leveren waar u en uw klanten van houden, en om u de creativiteit op het werk te geven waar de industrie op gedijt.

Daarom luisteren, kijken en leren we voortdurend. Maar we innoveren niet alleen, ons doel is om de tools te ontwikkelen die de industrie echt nodig heeft, zodat altijd het beste kan worden gemaakt van de kunst van het vak, jouw vaardigheid!

Van originele, bekroonde technologieën die creativiteit en design aanmoedigen, tot het ontwikkelen van betrouwbare, duurzame en comfortabele PRO gereedschappen waar je dag in dag uit op kunt vertrouwen.

We zijn trots en enthousiast om deel uit te maken van deze gemeenschap en deze industrie. Van kappers en stylisten tot glam squads. Van mobiele kappers tot kappers, van grote namen tot studenten en leerlingen - wij laten ons leiden door jou.

Of het nu op de High Street is of op Fashion Week, het is dankzij jullie dat BaBylissPRO producten de 'tools of the trade' zijn geworden voor hairstyling professionals over de hele wereld.

BaByliss PRO